ForzaVuvuzela

3 Kasım 2009 Salı

Fenerbahçe'de Galatasaraylı Baskını


Fanatik Galatasaraylılar kulübümüz bünyesinde çalışmaya devam ediyorlar. Ayrılıp gidenlerin verdikleri zararlar ortada. Senelerdir dilimizde tüy bitti. Galatasaray havasını solumuş kim olursa olsun bu kulüpten içeri girmemeli. Hepsinin karakterinde mutlaka bir sorun var. Bu camia içinde yerleri yok.


Bizlerin ismen bildiğimiz bu kişileri kulübün bilmemesi imkansız. Fenerbahçe kurumlarında çalışan bizim harcamalarımızla elde edilen gelirden kazanan Galatasaraylı, Beşiktaşlı tüm şahıslar DERHAL KOVULMALIDIR.

2 yorum:

  1. Bu devirde evlilik kolay değil. Her gece aynı lanet karının suratını ve kahrını çek, senede 10 dalda en az 20 kere bu karıya tokatı yerleştir. Mide dayanmaz. Ben boşayacam cimbomu. Bunlar eziklik ve çirkeflikte limitleri kırdılar uzay hızına eriştiler. Haddini bilmeyen karıya baba ocağında yer yok. Bundan sonra vur kaç. Zaten senede en az 20 vuruş garanti. Neden her gece aynı evi paylaşayım ki?

    Bir büyüğümüzün dediği gibi "nasıl ..tik?" ve bir başka büyüğümüzün cevabı gibi "a..na bile koyduk".

    oBüS

    YanıtlaSil
  2. Aziz Yıldırım'ı anlamak mümkün değil. Geçen gün bir iş için Fenerium'a gittim. Fenerium yöneticileriyle görüştük. Saçma sapan bir konu açıldı. Aaa adamın anlattıklarına inanamadım. Pardon dedim "siz Galatasaraylımısınız?" ... Buz gibi bir hava esti masada. Devam ettim : "dediklerinizi ancak bir Galatasaraylı söyler"... Görüşmeyi bitirdik ve kalktık. Hakikaten o kişi Fenerium genel müdürü ve Galatasaraylı imiş... Yazık çok yazık.

    YanıtlaSil