ForzaVuvuzela

6 Aralık 2009 Pazar

Lütfen bırakın artık! Fenerbahçe'nin haklarını savunamadınız, gündem değiştirmeyin!

2006 yılı Mayıs ayı. Denizlispor karşısında 1-1 lik sonuç ve kaybedilen şampiyonluk. Maçtan üç gün sonra Aziz Yıldırım'ın istifasını ve gerekçesini açıkladığı yazı.

2009 yılı Aralık ayı. Eskişehirspor karşısında 2-1 lik sonuç ve üst üste kaybedilen 3. lig maçı. Maçtan hemen sonra Aziz Yıldırım'ın "kulüpler birliği başkanlığı" görevinden istifasını ve gerekçesini açıkladığı yazı.

Sayın Aziz Yıldırım, 2006 ve öncesinde Fenerbahçemizin hakemler ve federasyon tarafından çok sayıda maçta hakkı gasp edilmiştir.

Sayın Aziz Yıldırım, 2006 ve sonrasında da Fenerbahçemizin hakemler ve federasyon tarafından çok sayıda maçta hakkı gasp edilmiştir.

Sayın Aziz Yıldırım, Fenerbahçe kulübüne sportif ve sosyal tesisler kazandırmak takdir edilecek bir durumdur. Fenerbahçe kulübünü maddi açıdan rahatlatacak projelere imza atmak ve hayata geçrimek takdir edilecek bir durumdur. Fenerbahçe'nin haklarını savunamamak, şampiyonluğunun gasp edilmesini "istifa" ederek karşılamak ACİZLİKTİR, KABUL EDİLEMEZ!
Fenerbahçe'nin haklarını savunmaktan sizi GERİ BIRAKAN BİR MAKAMDA 18 AY GEÇİRDİĞİNİZİ İTİRAF ETMEK kusura bakmayın ama resmen "Fenerbahçeliler başkanınız olarak sustum, hakkımız yendi gıkımı çıkarmadım" demektir. BU DURUM KULÜBE İHANET ETMEKTİR. Fenerbahçemizin haklarını hiç bir zaman savunamadınız. Sizin döneminiz karşı ittifakın güle oynaya Fenerbahçe ile dalga geçtiği dönemdir. Siz buna yol verdiniz, zemin hazırladınız. Şimdi çıkmış "Fenerbahçeyi nasıl savunacağımı herkes görecek" diyorsunuz. Nasıl savunamadığınızı 11 Yıldır defalarca gördük ! Kandırabileceğiniz milyonlarca Fenerbahçeli vardır. Ama biz kanmıyoruz. Fenerbahçeyi çakallara yem ettiniz, bunu içimize sindiremiyoruz. Lütfen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlık görevinden istifa ediniz. 2006 dan bu yana hiç bir şeyi değiştiremediniz. Savaşamadınız. Haklarımızı koruyamadınız. Hep hedef saptırıp suçlular buldunuz. Ama aynaya bakmadınız. SUÇLU SİZSİNİZ SAYIN YILDIRIM. Lütfen bırakın ve gidin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder